Gezichtsbehandelingen
!QMS MedioCosmetics
Exclusieve anti-huidveroudering producten

Een anti-aging therapie die het mogelijk maakt opnieuw collageen in de huid in te brengen om ervoor te zorgen dat de huid fris en jong blijft. De natuurlijke aanmaak van collageen in onze huid vermindert vanaf de leeftijd van 27 jaar, de behandeling met !QMS herstelt dit tekort. Na 1 behandeling is er reeds een duidelijk verschil!

Kennismaking - Huidanalyse
€ 45
ITEM Tab
€ 95
een heerlijke behandeling die zorgt voor een krachtige en doeltreffende hydratatie!
Neo Tissue-dermie
€ 99
Deze behandeling zorgt voor een vernieuwing van het weefsel in de huid. Het weefsel wordt sterker, krachtiger en gaat zich herstellen. Geschikt voor alle huidtypes om stevigheid en elasticiteit te verbeteren.
SK Alpha behandeling
€ 95
Deze behandeling reinigt de huid in de diepte met als doel het afvoeren van alle afvalstoffen, voor een stralende huid.
Oxygen Boost Treatment
€ 120
Deze behandeling met zuurstof geeft een dieper en mooier effect door de toevoeging van collageen aan de huid, én door verjonging van de cellen in de huid als gevolg van de zuurstof.
ION Skin
€ 120
(Late namiddagbehandeling - na 16.00) Een uniek anti-aging skinscare duo die het nachtelijke regeneratieproces op gang brengt. Zorgt voor een stevige huid en toename van de elasticiteit, die de tekenen van vermoeidheid verminderen.
Skin Cell Renewal
€ 120
Exclusief ontwikkeld ter ondersteuning en verbetering van de eigen stamcellen van de huid. Deze innovatieve behandeling verbetert merkbaar de stofwisseling van de huid waardoor deze gladder, steviger en helderder wordt.
Zuurstofboost bij alle behandelingen
Supplement + € 12,5
Zuurstofbehandeling
Zuivere zuurstof onder druk

We werken met een zuurstofapparaat: dmv een verstuifpistool wordt 97,4% zuivere gefilterde zuurstof onder druk in de huid gebracht. Dit is bijna 5 keer zo veel als de normale zuurstofopname.

Werkzame stoffen zoals collageen, sluizen we met het zuurstofapparaat in de huid en daarmee wordt de werking van bestaande behandelingen versterkt. Denkt u aan littekenbehandeling, acne, anti-aging behandelingen, hyperpigmentatie, peelings en als voor en nabehandeling bij cosmetische ingrepen.

!QMS-Zuurstofbehandeling zorgt direct voor een stralende huid. Door de combinatie collageen en zuurstof wordt de huid gelift en steviger.

De voordelen:

  • een zichtbare verjonging en lifting van de huid
  • zuurstof activeert de celdeling en versnelt wondgenezing met 50%
  • rimpels vervagen
  • je krijgt een sterk verbeterde doorbloeding, hogere huidvochtigheid en elasticiteit van de huid
Renophase Logo
Peeling behandelingen met Renophase 

Duur: 75 min – Prijs: €95-105, behandeling op maat.

Een peeling is een vorm van exfoliatie en verschilfering van de huid, welke door middel van actieve bestanddelen kan doordringen in verschillende lagen van de huid.  De huid wordt op een natuurlijke manier gestimuleerd om van binnenuit gezond te worden met een frisse, natuurlijke uitstraling als gevolg.

Peelings zijn geschikt voor diverse huidproblemen, bij Zenya krijg je een peeling aangepast aan de noden van jouw huid.

De peeling producten van Renophase dringen door tot diep in de huid en werken van binnenuit. In twee fases zorgen ze ervoor dat de ingrediënten diep doordringen en de huid op een zachte manier wordt aangepakt. De peelings zijn in te zetten tegen diverse huidproblemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering en acne.