Cranio-sacraal behandeling
Cranio-Sacraal 60 min. + intake gesprek om de klachten te bespreken
€ 60
Wordt toegepast bij volgende klachten: Depressie, migraine / hoofdpijn, stress en vermoeidheid. Wordt ook toegepast voor het verwerken van traumatische gebeurtenissen. Geeft energie & ontspanning.
Cranio-sacraal therapie

Tijdens een behandeling van het Cranio-Sacrale systeem kan een stillpoint optreden, een korte periode waarbij het ritme vrijwel stil ligt en het denken wordt stopgezet. De energie wordt dan onttrokken aan de hersenen en ingezet voor reparatie van het lichaam. Ook tijdens onze slaap kennen we stillpoint perioden waarin het lichaam zich herstelt.

Aangezien Cranio Sacraal Therapie het lichaam uitnodigt weer zo veel mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is en het zelfherstellend vermogen stimuleert, is het soort klachten dat behandeld kan worden zeer divers.

Bij een behandeling, werken we aan het optimaliseren van de elasticiteit en ruimte binnen de schedelbeenderen en de overige delen van het Cranio Sacrale systeem. Daartoe gaan we in het ritme mee en oefenen we een lichte druk uit op het systeem. Op deze manier wordt het lichaam uitgenodigd zich te ontspannen en ruimte te scheppen.

Bij Cranio Sacraal Therapie worden niet de ziektesymptomen op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de totale mens als geheel. De behandelaar schenkt niet alleen aandacht aan de klachten, maar ook aan de mogelijke oorzaken ervan.